Orthros. Fietsplezier voor twee!

orthros fietsplezier

Ondanks een beperking toch samen fietsen op het Hulsbeek?  Dat kan!

Wilt u niet zelfstandig de weg op?
Vind u het leuk om er samen op uit te gaan, maar bent u bang de controle over de fiets te verliezen? Maak dan gebruik van deze elektrische DUO-fiets. Hij staat GRATIS voor u klaar bij Outdoor Challenge Park in het Hulsbeek. (download hier de pdf-folder)

De duo-fiets maakt het mogelijk om, ondanks beperkingen, mobiel te zijn en met uw begeleider fietsplezier te hebben. Op deze fiets zitten begeleider en passagier naast elkaar. Als passagier kunt u vrij om u heen kijken en uiteraard is naast elkaar wel net zo gezellig.

U kunt heel gemakkelijk op- en afstappen, deze Orthros fiets heeft namelijk een draaibare stoel en drie wielen, die maken hem stabiel. U kan als u stil staat gewoon blijven zitten. Dit maakt deze duofiets uitermate geschikt voor minder beweeglijke passagiers of passagier met evenwichtsproblemen.

[slideshow_deploy id=’1194’]


Kwaliteit en veiligheid

Logo-Orthros-1 De Orthros is een kwaliteitsproduct dat precies volgens uw eisen afgebouwd wordt. Het frame is zeer stabiel en is behandeld met een hoge kwaliteit epoxylak. Dit garandeert jarenlang rijplezier. De veiligheid wordt verder vergroot door een parkeerrem en licht bedienbare handremmen waarvan de achterremmen hydraulische schijfremmen zijn. De verlichting zorgt ervoor dat je niet alleen zelf goed kunt zien in het donker, maar ook gezien wordt! Bij deze duofiets is de  begeleider degene die de fiets bestuurt. Het rechter stuur is vastgezet, dit geeft de passagier een stabielere zit. De sturen zijn in hoogte en hoek instelbaar om een optimale fietspositie te garanderen. De stoelen zijn middels een sledesysteem te verstellen. Op deze manier heeft u altijd de optimale afstand tot stuur en pedalen. Dit alles maakt dat de Orthros duofiets veilig en comfortabel fietsplezier garandeert voor een lange periode.