Skip to content
10 JAAR 2009-2019

HULSBEEK OPEN

Fungolfen voor het goede doel!

geschiedenis

Begin 2009 kwam een groepje enthousiaste Oldenzalers op het idee om voor een goed doel een fun-golftoernooi te organiseren op het Hulsbeek. Uitgangspunt moest een sociaal en maatschappelijk goed doel zijn. Verschillende goede doelen hebben de afgelopen jaren geprofiteerd van dit golftoernooi. De eerste holesponsoren dienden zich aan en we konden starten.
De begroting was ‘rond’. Wat bleek we hadden een gouden formule! Het tweede jaar verliep uitstekend en we hadden erg mooie zomerse Hulsbeek Opendagen. Bij het organiseren van het derde jaar kwam een van de holesponsoren Tweco IT op het idee om zijn landelijke klanten uit te nodigen voor een meeting aanvullend met een middag fun-golfen.

Een uitstekende formule. Ongeveer 100 landelijke gasten kwamen naar Oldenzaal en men genoot van een hele mooie middag, kompleet met buffet. Het vierde jaar werd uitgebreidt met een tweede relatiedag. Infotopics wilde zijn 10-jarig jubileum vieren voor haar medewerkers én haar klanten. Tijdens het vierde jaar hadden we een record aantal deelnemers op beide sponsordagen.
Nu zijn we al weer het tiende jaar volop aan het organiseren. In de loop van de jaren hebben we het bestuur uitgebreidt met drie extra bestuursleden. Want zo’n evenement vraag om een gedegen organisatie. En die staat er, ook voor de komende jaren.

toekomst

De stichting Hulsbeek Open is van plan nog jaren door te gaan met het steunen van goede doelen. Hiervoor zijn natuurlijk wel sponsoren nodig die houden van een gezellige dag en een hapje en een drankje. Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als ons. Graag ontvangen wij u jaarlijks op het altijd zonovergoten Hulsbeek als deelnemer en/of sponsor van het unieke golftoernooi voor het goede doel.