Skip to content
10 JAAR 2009-2019

HULSBEEK OPEN

Fungolfen voor het goede doel!

programma

Het programma is dusdanig ingericht dat iedereen, zowel met als zonder golfervaring, kan genieten van een gezellige dag op een top locatie net buiten Oldenzaal.

Gesponsorde catering speelt hier een grote rol in, deze mensen zijn verantwoordelijk voor alle overheerlijke hapjes en drankjes. Hieronder ziet u de indeling voor de verschillende dagen waarop gespeeld wordt.

Tussen de onderdelen door is er nog genoeg ruimte om voor het ontmoeten van relaties en te genieten van de prachtige omgeving.

woensdag 2 oktober
infotopics

Is geheel gereserveerd voor Infotopics uit Oldenzaal. Zij ontvangen hun speciale gasten uit heel Nederland. De golfsets met speciaal, lichte golfballen worden Infotopics beschikbaar gesteld. Deze dag wordt geheel door INFOTOPICS ingevuld met een speciaal ontvangst en bedrijfspresentatie voor hun gasten.

donderdag 3 oktober
tweco-IT

Is geheel gereserveerd voor Tweco-IT uit Oldenzaal. Zij ontvangen hun speciale gasten uit heel Nederland. De golfsets met speciaal, lichte golfballen worden Tweco-IT beschikbaar gesteld. Deze dag wordt geheel door Tweco-IT ingevuld met een speciaal ontvangst en bedrijfspresentatie voor hun gasten.

vrijdag 4 oktober
sponsorendag

Het grote sponsortoernooi is voor alle holesponsoren en hun relaties Er wordt met echte golfballen gespeeld en Hcp of baanpermissie is die dag verplicht. Deze vrijdag speelt u met eigen golfballen.

Dagprogramma:

12.00 uur Ontvangst bij restaurant Carte Blanche 99
(met koffie en broodjes)

12.30 uur Uitleg spelregels en daarna vertrek naar de holes

13.00 uur Start ‘Shotgun’ competitie

17.30 uur Terugkomst bij restaurant Carte Blanche 99

18.00 uur Prijsuitreiking gevolgd door een buffet