Skip to content
10 JAAR 2009-2019

HULSBEEK OPEN

Fungolfen voor het goede doel!

WAAROM SPONSOR WORDEN ?

Als liefhebber van de golfsport en maatschappelijk verantwoord ondernemer is het een fantastische combinatie van een ontspannen dag netwerken op het eenmalige natuurgebied van het Hulsbeek te Oldenzaal, en het doneren aan het goede doel.
De stichting Park Golf Hulsbeek Open doneert een overgroot deel van de opbrengst van het golftoernooi aan goede doelen in de Oldenzaalse gemeenschap.
U beleeft een geweldige dag op een unieke locatie, en kunt dit genoegen delen met andere ondernemers of zelf een aantal relaties uitnodigen om in een ongedwongen sfeer elkaar beter te leren kennen. Het is een onvergetelijke dag die u en uw relaties nog lang zullen heugen!

“Een relaxte omgeving voor u en uw gasten”

HoofdSPONSORen

Sinds het begin van dit golfevenement heeft de stichting Park Golf Hulsbeek Open twee trouwe hoofdsponsors bereid gevonden om hun bedrijfsnaam optimaal te verbinden aan het goede doel. De Oldenzaalse firma’s Tweco-IT en Infotopics nodigen relaties uit voor hun bedrijvendag op de woensdag (Infotopics) en de donderdag (Tweco-IT), waarbij een tachtigtal geoefende en onervaren golfers na ontvangst met koffie/ thee en broodjes uitleg krijgt over de spelregels en vertrekt voor een uitdagend rondje golf over een speciaal hiervoor aangelegd golfparcours, bestaand uit een 18 holes par 72 baan inclusief drie funholes.

De baan is vijf kilometer lang en slingert zich door het ruim opgezette recreatiepark Het Hulsbeek te Oldenzaal. Aan de inwendige mens wordt volop aandacht besteed door de aanwezigheid van een aantal culinaire holes, waar tijd is om onder het genot van een hapje en een drankje met medespelers te genieten in het altijd aanwezige zonnetje. In het totale hoofdsponsorpakket zijn inbegrepen faciliteiten als ontvangst, baancommissarissen, begeleiding, score- routekaarten, tees en speciale zachte ballen én een 20 tal complete golfsets. In de media en op de website worden de hoofdsponsors in ruime mate onder de aandacht gebracht.

holesponsoren

Als holesponsor van het Park Golf Hulsbeek Open doet u een belangrijke bijdrage om de goede doelen zo optimaal mogelijk te ondersteunen, door tegen betaling van een reëel bedrag één van de 18 holes te adopteren. Deze hole krijgt voor de duur van drie dagen de naam van uw onderneming en wordt gemarkeerd met een speciale vlag op naam met logo. Tevens wordt uw bedrijf opgenomen in de commerciële uitingen zoals website, flyers en scorekaarten. Het golfevenement krijgt elk jaar meer bekendheid en de deelnemers worden met het jaar enthousiaster. Met als resultaat dat er met het jaar meer belangstelling is en het bijna dringen wordt om als deelnemer (en sponsor voor het goede doel) erbij te kunnen zijn! Ook dit jaar vindt het unieke golfevenement weer plaats op het schitterende Hulsbeek. Voor zowel de geoefende golfer als de startende beginner hebben we een uitdagend parcours met verrassende culinaire hoogstandjes. Ook dit jaar is begin oktober het Hulsbeek weer omgetoverd tot een echte golfbaan, waar plezier en ontmoeten voorop zal staan.

subsponsoren

Ook de “kleine” sponsor kan deelnemen aan deze laagdrempelige activiteit in een unieke omgeving en al golfend en netwerkend zich inzetten voor het goede doel. Een keer per jaar wordt het landgoed van recreatiepark het Hulsbeek omgebouwd tot een bijzondere golfbaan met achttien holes. Het leuke aan Park Golf Hulsbeek Open is dat je geen goede golfer hoeft te zijn om mee te doen. Het gaat enkel om het plezier. En vooral om het goede doel natuurlijk.

Wie al eens heeft meegedaan aan het Park Golf Hulsbeek Open kan het beamen: dit is een belevenis in Oldenzaal die niet meer op de jaarlijkse evenementenkalender mag ontbreken. Het recreatiepark is begin oktober het domein van meer dan tevreden golfers, die zich ook met veel plezier inzetten voor het goede doel